Groepslessen eindhoven voor een gezonder leven

personal trainingBen je opzoek naar een plek waar je kan sporten met meerdere mensen, maar toch genoeg hulp krijgt van een coach? Dan zijn groepslessen Eindhoven iets voor jou. Samen met een coach van Smart Personal Training ga je sporten. Hier wordt je begeleid in het fitnessen en kun je natuurlijk vragen stellen over voeding en lifestyle. Binnen ons team beschikken wij over een gewichtsconsulent, lifestyle coach en een sport masseuse. U kunt bij ons komen voor sportblessures, om af te vallen of om te gaan voor een gezondere levensstijl.

Veel bewegen bij groepslessen Eindhoven

Tijdens onze lessen wordt er veel bewogen. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen kracht of cardio traint maar doen dit allebei. Onze lessen zijn gevarieerd zodat er elke les iets nieuws wordt gedaan. Tijdens onze groepslessen Eindhoven kunt u bijvoorbeeld ook boxen. Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen in het halen van je persoonlijke doelen. Motivatie

Als je traint in een groep motiveert dat jouzelf en de andere mensen. Je wilt natuurlijk niet achterblijven bij de andere. Ook als je ziet dat iemand anders een beetje achterblijft bij de andere is dit een optie om de ander te kunnen motiveren.

Proefles

Heb je interesse in een gratis proefles of heeft u vragen over groepslessen Eindhoven? Neem gerust contact op met ons via de telefoon of mail. Wij willen met liefde uw vragen beantwoorden. Heeft u liever een training 1 op 1 met een personal trainer? Hiervoor hebben wij ook normale personal training.

Geef een reactie