Hoe deze accountant Nijmegen me veel geld bespaarde

Mijn beauty heeft een boel geld kunnen besparen dankzij LAVA, een accountant Nijmegen. Soms heb je van die dingen die je maar net door moet hebben. In mijn zaak zijn er een heleboel behandelingen. Mijn tactiek is altijd hetzelfde. Ik probeer klanten de meest luxe behandeling te verkopen. Dit doe ik om twee redenen. Natuurlijk haal ik er ten eerste zelf meer geld uit. Daarnaast is de klantervaring beter. Dat levert mij weer meer mond-op-mond reclame op. Daardoor zou ik weer meer winst maken, dacht ik. Het bleek dat ik wel wat dingen over het hoofd zag.

Dingen over het hoofd zien

Mijn duurste behandeling waren niet per se de meest winstgevende. Hiervoor moest ik speciale spullen inkopen. Ik kreeg wel meer, maar mijn winstmarge lag ook lager. Dit had ik alleen niet door. Aan het einde van de maand zag ik steeds dat ik een tegenvallende winst had. Omzet had ik voldoende, alleen de marge was gewoon te klein. Mijn administratie was ook best wel chaotisch. Was dit overzichtelijker geweest, dan had ik dit al veel eerder gezien.

Administratiekantoor Nijmegen

Een geordende boekhouding

Op advies van vriendinnen besloot ik een accountant in te schakelen. Door hun aantrekkelijke prijzen kwam ik bij LAVA uit. Doordat ze zo secuur werken kon je in het overzicht meteen zien waar het probleem lag. Had ik dit maar veel eerder gedaan!

Geef een reactie