Letselschadeadvocaat verkeersongeval bij Hijink Advocaten

Hijink advocatenIn Nederland zijn er op jaarbasis duizenden verkeersongevallen. Bij de meeste ongevallen in er sprake van blikschade maar het kan natuurlijk nog erger. U heeft na een ongeval een letselschade advocaat nodig en deze kunt u het beste nemen bij Letselschadeadvocaat verkeersongeval bij Hijink Advocaten.

Vaak zijn er bij een verkeersongeval meerdere verkeersdeelnemers betrokken. Dit kunnen gemotoriseerde verkeersdeelnemers, fietsers of voetgangers zijn. Een ongeval, hoe groot of klein, kan zeer ingrijpend zijn. Het is daarom verstandig om de politie in te schakelen wanneer er zoiets gebeurd. De politie zal beoordelen wat de toedracht was van het ongeval maar ook of er mogelijke getuigen zijn. Een goede situatieschets kan erg belangrijk zijn.

Ruim 40 procent van alle verkeersongevallen is een kop-staartbotsing. Hierbij botst een voertuig tegen het voertuig ervoor. Veelal wordt dit tweezijdig ongeval veroorzaakt door onvoldoende afstand tussen de twee betreffende voertuigen. Door dit soort botsingen kan een slachtoffer een whiplash oplopen. Hierdoor kunnen ze in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

De top 5 meest voorkomende verkeersongevallen:

  1. Achteraanrijding
  2. Vooraanrijding
  3. Zijaanrijding
  4. Kettingbotsing
  5. Onbekend / anders

Daarnaast is ook gebleken dat bellen in de auto een van grootste oorzaken van ongelukken op de weg is.

Vragen? Neem contact op!

Als iemand letselschade oploopt door een verkeersongeluk, kan er veel op degene afkomen. Doordat er zoveel geregeld moet worden, kan er ook veel onduidelijkheid ontstaan. Voor vragen of advies kun je vrijblijvend contact opnemen met de specialisten. Dit kan via het online contactformulier. De medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Geef een reactie