Raamfolie van CD-Reclame

lichtreclameCD-Reclame verzorgt ook raamfolie voor in uw bedrijfspand. Er zijn een aantal grote voordelen van raamfolie voor op bijvoorbeeld uw kantoor. Een ander woord voor raamfolie is privacy folie, dit is omdat de folie erg veel privacy biedt.

Voordelen raamfolie

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van raamfolie? Door het gebruiken van raamfolie krijgt u een stukje meer privacy. Raamfolie is een vervaagde folie die u over een deel van uw raam kunt plakken. Hierdoor wordt dat deel afgeschermd en is er moeilijk doorheen te kijken. De privacy folie is af te halen bij CD-Reclame en zelf aan te brengen op uw raam. Als u ervoor kiest om de folie te bestellen, hoeft u alleen maar de gewenste maat aan CD-Reclame door te geven. De folie wordt dan gesneden en u kunt de folie daarna binnen twee werkdagen ophalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de monteurs de folie te laten bezorgen te laten plakken. Als de privacyfolie door de monteurs wordt geplakt, kunt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurd. Zij zijn namelijk al ervaren in deze taak. Ook krijgt u een resultaat dat lang meegaat en de monteurs kunnen zoveel ramen plakken als u wilt. De monteurs van CD-Reclame staan voor alles open.  

Raamfolie met logo

Raamfolie is erg handig. Naast dat het privacy biedt, kunt u ook folie bedrukken met uw logo erin. Daarnaast is het ook mogelijk om het logo uit te snijden. Een laag folie aanbrengen met een andere kleur is ook mogelijk binnen CD-Reclame. Van alles is mogelijk. Als u het gewenste resultaat bespreekt met CD-Reclame kunnen zij dit gaan realiseren voor u. Raamfolie biedt privacy en maakt reclame tegelijkertijd. Hoe handig is dit?!

Geef een reactie