Logo-A2-compleet
zakelijk

Van afval naar grondstof bij Akwadraat

Mijn vader is al een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij had al een aantal stappen ondernomen om het bedrijf milieubewuster te maken. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar van afval naar grondstof om te kijken of er wat met het afval gedaan kon worden.

Terecht gekomen op de website van Akwadraat

Toen we op het internet op zoek gingen naar van afval naar grondstof kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat hun afval laten recyclen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Akwadraat. De website van dit bedrijf is erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloot mijn vader om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

lourens

Het afval laten recyclen

Tijdens het gesprek werd mijn vader alles vriendelijk en uitgebreid uitgelegd. Na het gesprek besloot mijn vader om het afval van het bedrijf te laten recyclen door Akwadraat. Dit is inmiddels nu een aantal keer gedaan en mijn vader is zeer tevreden over deze stap die hij genomen heeft.