europa_tel_logo
telefonie

Super tevreden over Europa Telecom

Mijn moeder had een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor er een barst in haar scherm was gekomen. Daarom gingen we ook op zoek naar een goede telefoon zaak bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje hadden gezocht kwamen we terecht op de website van Europa Telecom

Een zeer goede en vooral overzichtelijk website

Toen we terecht kwamen op de website van Europa Telecom kwamen we terecht op een erg goed en overzichtelijke website. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf heeft ook al meer dan 14 jaar ervaring in het repareren van tablets en telefoons. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

iphone

Een zeer goed een voordelige reparatie

We werden in de winkel erg vriendelijk en uitgebreid door een van de medewerkers geholpen. De telefoon van mijn moeder werd erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook allebei erg tevreden over het bedrijf. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar en goede telefoon zaak.