De gezonde digitale organisatie logo
cybercrime

Zeer tevreden over DGDO

Ben je op zoek aan meer informatie over cybercrime en hoe je dit kunt voorkomen? Neem dan eens een kijkje op de website van DGDO.Ik ben sinds een aantal weken de trots eigenaar van mijn eigen bedrijf. Voor het werk dat er verricht moest worden had ik een aantal werknemers in dienst genomen die mij hierbij zouden helpen. 

DGDO

Zeer veel informatie op de website van De Gezonde Digitale Organisatie 

Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven bij mij in de buurt dat voorlichting beiden op het gebied van cybercrime. Nadat ik zelf een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van DGDO mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en bevat erg veel informatie. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken. 

Zeer tevreden over de toelichting van DGDO

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik erg vriendelijke en uitgebreid te woord gestaan. Ook kreeg ik erg veel informatie voor wat cybercrime nu precies is en hoe ik dit kan voorkomen. Na het gesprek besloot ik om het bedrijf in te huren om mijn werknemers en toelichting te kunnen geven. De werknemers vonden de toelichting erg leuk en zeer leerzaam. Mijn bedrijf is nu een stuk beter beveiligd tegen cybercrime en daarom ben ik ook zeer tevreden en raad ik het bedrijf aan iedereen aan die hier ook naar op zoek is.